Welkom bij alfoco constructiewerk

Alfoco is gespecialiseerd in complexe aanpassingen op gebied van RVS, door de breedde ervaring in de bouw, zorg en utility kan Alfoco voldoen aan uw vraag en wens.

Ik ben Alex Fox, geboren en getogen in Lattrop. Wonende aan de Lattropperstraat 107a.
Na een aantal rondwervingen zoals bij van Wijck Engineering in Oldenzaal heb ik besloten om voor mijzelf te beginnen. In een oude schuur begonnen in 1998 en sinds 2016 een nieuwe hal gebouwd  op dezelfde locatie.
De motivatie om voor mijzelf te beginnen is de uitdaging om vaak problemen op te lossen, met niet de 8 tot 5 mentaliteit hebben we heel wat bruggen overwonnen.

Wat doen we eigenlijk?


Meedenken, adviseren, en zorgen voor oplossingen. Problemen zijn immers om op te lossen.
We werken veel in de gezondheidzorg en  uitvaartwereld, waar ze vaak tegen problemen aan lopen zoals onderhoud, ergonomie en toepassingen in welke vorm dan ook. (zie foto’s van  karren voorzien van een elektromotor.) Bij goed gebruik tijdens intern transport worden rugklachten sterk geëlimineerd.

De bergmogelijkheden in de wagen worden geheel op de individuele wensen van de afnemer aangepast. Hoog-laag tafels die veelvoudig worden gebruikt op een CSA in een ziekenhuis en laboratoriums.
RVS gesloten transportkarren maken en leveren wij voor de Centrale sterilisatie. Toepassingen op OK’s hart/longmachines operatieve hulpmiddelen zoals wondspreiders enz.

Ook voor de interne transport verzorgen wij onderhoud van transportkarren.
Voor de uitvaartwereld maken we hydraulische heftafels, die met een voetpedaal in hoogte verstelbaar zijn. Deze zijn met een speciale losse plaat bij geleverd voor wassingen. RVS kistkoelingen en verder alle toepassingen die nodig zijn.We maken allerlei RVS staalconstructie op aan vraag van een klant, en wij zorgen voor een goede oplossing.

Wij maken kleine en grote staalconstructies zoals hekken, spanten  voor woningen en stallen (zie erfgoed Bossem) etc. Staalconstructies voor in welke vorm dan ook. (zie foto's )

Heeft u nog vragen of hulp nodig bij uw project, neem dan contact met ons op voor een eerlijk en duidelijk advies.