verhuur van steigers en hulpmiddelen

Bent u op zoek naar een steiger om te huren? Dan bent u hier aan het goede adres! Bij ons kunt u makkelijk en snel het steiger huren dat het beste bij u past. Het maakt niet uit wat voor soort project het is, hier vind u alle informatie die u nodig hebt voor een goede keuze. Wij hebben informatie over verschillende steigers en op een rij gezet, zodat het makkelijker wordt om de juiste keuze te maken, voor meer info welke steiger het beste bij uw werkzaamheden past, kunt u het beste contact met ons opnemen.

Geef in uw vraag aan voor welke werkzaamheden u een steiger nodig heeft, hier kunnen wij u dan het beste in adviseren zodat u de juiste en veilige steiger tot beschikking heeft voor uw project, of dit nu groot of klein is, wij hebben welke type steiger die u zoekt.

Steigers huren die aan elkaar gemonteerd worden

Steigers zijn er in verschillende soorten en maten. Heb je bijvoorbeeld lichte onderhouds- en renovatiewerkzaamheden? Dan kan je het beste een rolsteiger huren. Deze is verrijdbaar en makkelijk te monteren. Mocht je werkzaamheden hebben op bijvoorbeeld een dak , dan kan je de dakkapelsteiger huren en eenvoudig monteren aan de gehuurde rolsteiger, zodat je makkelijk en veilig kunt werken.

Naast de rolsteiger en de dakkapelsteiger kan ook de vouwsteiger of kamersteiger gehuurd worden voor onderhoudswerkzaamheden en is daarnaast handig voor installatiewerkzaamheden. De gevelsteiger is een ander soort steiger. Deze steiger is snel op te zetten en je kan een gedeelte of de complete gevel in de steigers zetten. Ben je meer op zoek naar een steiger die u kunt huren voor binnenshuis? Dan is de kamersteiger een goede optie. Als je met een groter project aan de slag moet, is een allround steiger geschikter. Deze steiger kan je prima uitbouwen wanneer nodig en is overal inzetbaar. Als je op grote hoogte moet werken, kan je wellicht gaan voor een trappentoren. Dankzij de tussenladders kan je met deze steiger veilig naar verschillende werkniveaus lopen.

Tips en tricks bij steigerverhuur

Bij het huren van een steiger is het slim om met een aantal dingen rekening te houden. Het allerbelangrijkste is natuurlijk de veiligheid. Als je een steiger huurt wordt er in de meeste gevallen een materialenlijst meegeleverd. Lees deze heel goed door en controleer of alle materialen aanwezig zijn. Deze heb je nodig voor het goed opzetten van de steiger. Als je eenmaal op de steiger staat is het uiteraard zeer belangrijk om de veiligheidsregels in acht te nemen. Je mag niet vergeten dat er mensen kunnen lopen in de buurt van je steiger. Zorg er dus voor dat je alle gereedschap veilig opbergt en dat het gereedschap en de materialen niet naar beneden kunnen vallen. Voor je eigen veiligheid is het heel belangrijk dat je ervoor zorgt dat de steiger niet glad is en dat je niet op een hoge steiger staat bij een windkracht vanaf 6.

Geld besparen met het huren van een steiger

Een steiger huren is om verschillende redenen een goede optie. Als je de steiger niet regelmatig nodig hebt kun je op deze manier veel geld besparen.